• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Виділення коштів на закупівлю концентраторів та допомогу УСЗН: відбулось засідання бюджетної комісії

eye

1007

01.11.2021 12:48

RSS

img

Сьогодні на засіданні депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів, інвестиційної політики було розглянуто питання щодо фінансування закупівлі кисневих концентраторів для КНП «Родинська міська лікарня».

На 15 апаратів потрібно 220 тисяч гривень. Ще 322,2 тисячі гривень з бюджету на сплату компенсації за перевезення пільгових категорій населення залізничним транспортом додатково потребує УСЗН. Загальна сума заборгованості Покровської громади перед «Донецькою залізницею», як повідомив начальник Департаменту фінансово-економічної політики та управління активами Олександр Добровольський, становить 830 тисяч гривень. Більша її частина уже закладена у бюджеті Управління соцзахисту. Обидва питання члени комісії ухвалили та запропонували розглянути на позачерговій 19 сесії міської ради.

«Сподіваємось, що ми планово відпрацюємо наступну чергову сесію. Але деякі рішення, що стосуються бюджету, треба приймати у міжсесійний період. Наша задача – надати можливість без перешкод працювати структурним підрозділам міської ради», - зауважила секретар Покровської міськради Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

22

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

30

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію